Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Αυτό ειναι το παλιό site Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

E-mail Print PDF

              Από τις 9/6/2010 έχει αναρτηθεί στα διάφορα site  μια ΚΥΑ  των Υπουργών ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ,αποκεντρωσης & ηλεκτρονικης διακυβερνησης  και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  σχετικά με την απογραφή του προσωπικού του δημοσίου και την σύσταση Ενιαίας Αρχής Πληρωμής.

              Μέχρι σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί στις δημόσιες υπηρεσίες επίσημα αυτή η ΚΥΑ και έχει δημιουργήσει πάρα πολλές απορίες και ερωτηματικά σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ως προς την εφαρμογή της.

Last Updated on Friday, 18 June 2010 11:55 Read more...
 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ....

E-mail Print PDF

 

Με το Ν. 3848/19-5-10, στη Β τάξη ΕΠΑΛ εγγράφονται πλέον και όσοι έχουν απολυτήριο ΓΕΛ και όσοι έχουν πτυχίο άλλου τομέα ΤΕΛ, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ.

Επίσης στη Γ τάξη ΕΠΑΛ μπορούν πλέον να εγγράφονται και οι απόφοιτοι ΤΕΛ, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, που επιθυμούν να πάρουν πτυχίο άλλης ειδικότητας.

 

 
 

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

E-mail Print PDF

Με την υπ΄ αριθμ. Φ.1/114344/Β3/18-9-09 συμπληρωματική απόφαση της Δ/νσης Τεχνολογικού Τομέα Ανώτ. Εκπ/σης, Τμ. Β΄και Δ΄, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ, οι διατάξεις περί μετεγγραφών φοιτητών και σπουδαστών ισχύουν και για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ.

Παραμένει όμως σε εκκρεμότητα το θέμα της μετεγγραφής των αποφοίτων ΤΕΕ για τους οποίους η αδικία συνεχίζεται.

Last Updated on Friday, 18 June 2010 11:41
 

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

E-mail Print PDF

  Το ΔΣ της ΟΛΤΕΕ στην από 19/5/2010 συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι στηρίζει την πάγια θέση της Ομοσπονδίας  για αξιολόγηση με την προϋπόθεση πραγματοποίησης διαλόγου μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της Ομοσπονδίας μας.

Last Updated on Friday, 11 June 2010 11:32 Read more...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

E-mail Print PDF

 Το ΔΣ της ΟΛΤΕΕ εκφράζει την αγανάκτησή του για τον εμπαιγμό της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας στους εκπαιδευτικούς.  Αφού κορόιδεψε με μια ΚΥΑ αποζημίωσης στο διαδίκτυο,  όλους τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς στις πανελλαδικές εξετάσεις , τελικά υπέγραψε την τελική απόφαση με μεγάλες περικοπές στις αμοιβές και με την καταβολή τους με τακτικά χρηματικά εντάλματα και όχι ΧΕΠ( όπως γινότανε μέχρι σήμερα )  και μάλιστα σε δόσεις.

Last Updated on Friday, 11 June 2010 11:32 Read more...
 


Page 54 of 60

Αναζήτηση

παλιό site

Αυτό ειναι το παλιό site της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δείτε το καινούριο site μας!!